
۱۰ خاصیت خرما : از سلامت استخوان ها تا زیبایی پوست
ولی خرما واقعا شگفتانگیز است و این میوهی کوچک فوایدی بسیار برای سلامتیتان به ارمغان میآورد. از همین الان شروع کنید و روزی سه عدد خرما بخورید؛ در ادامه نتایج و فواید این کار را برایتان بازگو میکنیم.
خوردن خرما
خرما دارای فواید تغذیهای بسیار شگفتانگیز و عالی است. اگر روزی سه عدد خرما بخورید، دیگر نیازی به مصرف این همه ویتامین ندارید. خرما حاوی مس، پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین B۶ و منیزیم است.
خرما باعث بهبود سلامتی دستگاه گوارش میشود
با خوردن خرما به بهبود سلامتی دستگاه گوارشتان کمک کنید. خرما میوهای فوقالعاده برای دستگاه گوارش است. اگر دچار بیماریهایی نظیر سندرم رودهی تحریکپذیر یا IBS، یبوست یا بسیاری از مشکلات گوارشی دیگر و مشکلاتی در رابطه با شاخص گلوکز هستید، خرما به کمکتان میشتابد. خرما احتمال ابتلا به سرطان رودهی بزرگ و خیلی سرطانهای دیگر را کاهش میدهد. پزشکان معمولا در درمان هموروئید نیز مصرف خرما را توصیه میکنند.
خرما مانند مسکن عمل میکند
خرما میتواند درد را تسکین دهد و تورم را بهبود بخشد؛ و همچنین سرشار از منیزیم است که میتواند داروی ضدالتهاب نیز محسوب شود.
بر اساس پژوهشهای علمی، منیزیم موجود در خرما میتواند به کاهش التهاب شریانها و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک کند، و همچنین التهابهایی را برطرف میکند که موجب بیماریهایی نظیر آلزایمر، آرتروز و غیره میشوند.
خرما برای دوران بارداری بسیار مفید است
خرما فوایدی بسیار برای دوران بارداری و زایمان دارد. پژوهشگران با آزمایش بر روی ۶۹ زن دریافتند اگر زنان در چهار هفتهی آخر بارداریشان خرما مصرف کنند، بارداری و زایمانی بسیار مطلوب و راحت خواهند داشت. اگر بعد از زایمان نیز روزانه خرما مصرف کنید، از شر اضافهوزن ناشی از بارداری نیز خلاص میشوید.
خرما کارکرد مغز را بهتر میکند
طبق برخی پژوهشها، وقتی به اندازهی کافی در بدنتان ویتامین B۶ داشته باشید، مغزتان واقعا بهتر کار میکند. به این معنا که تمرکزتان بیشتر میشود، حافظهتان قویتر میشود و سرعت دسترسیتان به اطلاعات بالاتر میرود. خرما کمک میکند ذهنتان باز بماند و قدرت یادگیریتان بیشتر شود.
برخی از خواص بی نظیر خرما عبارتست از:
1- طبع خرما گرم و خشک است.
2. برای رفع خشونت و نرم کردن سینه 50 گرم خرما در 1000 گرم آب جوشانده صاف نموده روزی 2 تا 3 استکان بخورید. البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است.
3. برای تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید.
4. کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند می توانند از شربت خرما که در شماره 2 آمده است استفاده کنند.
5. اگر خرما با شنبلیله خورده شود جهت سنگ مثانه مفید است.
6. برای تقویت نیروی جسمانی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید و صبح به عنوان صبحانه بخورید و سپس کمی شیر بالای آن میل کنید. البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست.
7. کسانی که می خواهند سنگ مثانه شان خرد شود از دمکرده آن استفاده کنند (دمکرده هسته خرما) و دمکرده آن بسیار قابض است و کسانی که یبوست دارند سعی کنند در هنگام استفاده از دمکرده خرما از غذاهای ساده و ملین استفاده کنند.
8. به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز باعث رشد است.
9. فسفری که در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلول های عصبی می شود.
10. برای کمبود آهن بسیار مفید است